Verkoopstyling

Het huizen aanbod is heden ten dage zeer groot Kopers hebben veel keuze en kunnen daarom veel eisen stellen. Om uw woning niet te lang te koop te laten staan, kiest u voor verkoopadvies.

Met verkoopstyling stellen wij ons ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.

Een verkoopstyliste is iemand die beroepsmatig te koop staande woningen op professionele wijze verkoopklaar maakt. Particuliere huizenverkopers zijn vaak 'emotioneel' betrokken bij de inrichting van hun huis. Het merendeel van de potentiƫle kopers weet niet door de inrichting van de huidige bewoners heen te kijken en haakt daardoor af. Dit heeft tot gevolg dat koopwoningen onnodig langer te koop staan.

Waar men vroeger naar een makelaarskantoor ging om het woningaanbod te bekijken, begint de zoektocht tegenwoordig op internet. Daarom is een goed gepresenteerde woning op een snel medium als internet van groot belang voor de beste eerste indruk.

De Verkoopstylisten van Rosverbouw zorgen ervoor dat u te koop staande woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt gemaakt. Wij doen dit door letterlijk de handen uit de mouwen te steken en een huis in een paar uur tijd verkoopklaar te maken ofwel te restylen. Het 'restylen' van een huis heeft dus niets te maken met woontrends of met binnenhuisarchitectuur, maar puur met het herstructureren van de inrichting van uw huis. Verkoopstyling betreft in tegenstelling tot binnenhuisarchitectuur, een tijdelijke dienst. Een te koop staande woning wordt op tijdelijke basis met minimale middelen zo goed mogelijk gepresenteerd teneinde de verkoop van de woning te bevorderen.

verkoopstyling-001verkoopstyling-002verkoopstyling-003verkoopstyling-004