Homestyling

Van je huis een echte thuis maken. Een leefomgeving creëren die voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Dat willen we toch allemaal!

Vaak weten we wel wat we willen, maar zien we niet hoe we onze droom kunnen realiseren. Onze homestylist kan u hierbij adviseren en begeleiden. Of het nu gaat om uw woning,  kantoor, winkel of praktijkruimte. In uw werkomgeving is het net zo belangrijk dat uw welbehagen geaccentueerd wordt door een prettige werkruimte die goed bij u past.

Wij dragen u ideeën aan en adviseren u graag over de nieuwste trends op woon en werk gebied. En of u nu uw hele woning of bedrijfsruimte wilt restylen, of alleen maar één ruimte, met de styliste van Rosverbouw bent u in goede handen.

Wij zijn gespecialiseerd in het sfeervol maar ook functioneel inrichten van uw woning of bedrijf. Want verandering van details geeft uw omgeving een gehele nieuwe uitstraling.

Stappenplan

Het gaat bij het interieuradvies stappenplan om de volgende keuzes:

  • Een overzicht van de huidige of bestaande situatie

  • Het voorstel voor de interieurindeling, met een basisvoorstel voor de indeling van de ruimtes en een voorstel van de indeling van de meubels

  • Een kleur- en materiaaladvies en uitgebreide meubelsuggesties

  • Een gedegen verlichtingsplan en een voorstel voor de te gebruiken armaturen

  • Een overzicht van de gebruikte kleuren, materialen en meubels met daarbij de adressen en websites van leveranciers

Alle plannen worden uitgebreid gemotiveerd en beargumenteerd, zodat het voor u duidelijk is welk idee en inzicht de basis is van het interieuradvies.

woonstyling-001woonstyling-002woonstyling-003woonstyling-004